BMdoed_680
BMdoed_680

Brittany Murphy er død

Hollywood-skuespilleren skal ha dødd av hjertestans søndag morgen.

Brittany Murphy døde i dag tidlig da hun fikk hjertestans og flere forsøk på gjenoppliving mislyktes, sier flere kilder til kjendisnettstedet TMZ.

Skuespilleren ble 32 år gammel.

Ringte nødtelefonen

Klokken 08.00 ble nødsentralen i Los Angeles oppringt fra et hus som står oppført på Murphys ektemann Simon Monjack, sier Los Angeles City Fire Department ifølge TMZ.

Kilder sier til TMZ at det var Brittanys mor som fant datteren bevisstløs i dusjen, og ambulansepersonell på stedet startet umiddelbart gjenoppliving.

Skuespilleren skal ha blitt fraktet til Cedars-Sinai Medical Center hvor hun ble erklært død.

Monjack skal ikke ha vært hjemme da dette skjedde. okmagazine.com melder at Monjack skal ha vært lagt inn på sykehus tidligere i desember, på grunn av pustevansker.

Spilte mot Eminem

Brittany Murphy spilte i filmer som «Clueless», «8 Mile», «Just Married», «Sin City» og «Don't Say a Word», og var i ferd med å spille inn en rekke filmer da hun døde.

Det har gått rykter om at Murphy fikk sparken fra en ny film som ble spilt inn i Puerto Rico, og erstattet med «Twilight»-stjernen Rachel Lefevre. Murphy tilbakeviste ryktene og fortalte at det ikke var tilfelle.

Ashton Kutcher, som Murphy spilte sammen med i «Just Married» og datet en periode i 2002, har allerede twitret om dødsfallet.

– Verden mister en solstråle, skriver skuespilleren.

Brittany Murphy og ektemann Simon Monjack. (Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS)
Brittany Murphy og ektemann Simon Monjack. (Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS)

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)