Vant lokaloppgjøret med ti mann

Jerome Boateng ble utvist i første omgang, men Hamburg slo likevel Werder Bremen.

UTVIST: Hamburg spillerne forsøker å protestere, men dommer Florian Meyer er nådeløs og viser Jerome Boateng det røde kortet. (Foto: MORRIS MAC MATZEN/REUTERS)

Hamburg - Werder Bremen 2-1

Hamburg lot seg ikke stoppe av at Jerome Boateng ble utvist i første omgang. Werder Bremen ble slått 2-1 i søndagens lokaloppgjør.

Scoringer av Joris Mathijsen og Marcell Jansen ordnet poengene som førte Hamburg opp til fjerdeplass, bare fire poeng bak høstmester Leverkusen.

Mathijsen ga Hamburg en perfekt start foran 57.000 tilskuere da han utnyttet svakt forsvarsspill av gjestene og nikket i mål før det var spilt ti minutter.

Werder Bremen spilte seg inn i kampen, og Naldo sendte et brassespark i tverrliggeren i det 27. minutt. Fem minutter senere ble Boateng utvist etter å ha stoppet Marko Marin ulovlig.

Det hjalp ikke Werder Bremen, og Jansen doblet ledelsen rett etterpå. Han scoret i tomt mål etter en mislykket utrusning av keeper Tim Wiese.

Werder Bremen hadde flere gode sjanser til å komme inn i kampen, men lyktes ikke før Naldo scoret på overtid. (©NTB)

MÅLJUBEL: Marcell Jansen feirer sin scoring sammen med Eljero Elia. (Foto: MORRIS MAC MATZEN/REUTERS)