CHAND er klar med musikkvideo
CHAND er klar med musikkvideo

Chand mister førstepremien

- Nedgangstider gjør at det blir vanskeligere å få budsjettet til å gå opp, uttaler pressekontakt Bjarne Laastad.

Vinneren av «X Factor» skulle få en platekontrakt med Sony og en musikkvideo regissert av Reinert «Ray Kay» K. Olsen. Nå er det klart at stjerneregissøren og den ferske «X Factor»-vinneren, Chand Torsvik ikke kommer til å jobbe sammen.

Avslørte på Twitter

Det er på sin Twitter-profil at regissør, Ray Kay, avkrefter at han kommer til å regissere Chands nye video. Årsaken skal være budsjettproblemer.

ray kay
ray kay
«Jeg skal ikke skyte video for X-factor. Shooten ble kansellert pga budsjettproblemer. Men Chand får nok en fin video med en annen regissør!», skriver han.

- Ikke så viktig

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å få kontakt med Chand Torsvik, men pressekontakt i TV 2, Bjarne Laastad har følgende å si i en kommentar til VG Nett:

- For det første har Ray Kay en litt travlere timeplan enn det vi hadde sett for oss da vi avtalte samarbeidet. I tillegg er det nedgangstider som gjør at det blir vanskeligere å få budsjettet til å gå opp. Derfor har Monster, Sony og Playroom med Jan Fredrik kommet til den avgjørelsen at en video regissert av Ray Kay ikke er så viktig for Chand sin del.

Så langt er det ikke bestemt hvem som skal regissere musikkvideoen i stedet for Ray Kay.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)