Tiger Woods (Foto: AARON JOSEFCZYK/REUTERS)
Tiger Woods (Foto: AARON JOSEFCZYK/REUTERS)

Påstår at Tiger er faren

- Hun ville gjøre hva som helst for å få akkurat det hun ville, uttaler en kilde nær elskerinne (48).

I følge Radaronline.com, skal én av Tiger Woods mange elskerinner ha prøvd å bli gravid mens hun datet golfesset - uten at det var ham bekjent. Elskerinnen det er snakk om, er 15 år eldre Theresa Rogers.

Sjokkert over aldersforskjellen

- Den Theresa jeg kjenner, var morsom, smart og veldig kontrollerende, og hun ville gjøre hva som helst for å få akkurat det hun ville, forteller en kilde til Radaronline.no.

Rogers påstår å ha vært sammen med Woods i minst fem år - både før og etter at han giftet seg med svenske Elin Nordegren. Kilder nær Woods sier, i følge nettstedet, at de er sjokkert over at han involverte seg i Rogers, som er 15 år eldre enn ham selv.

Påstår at Tiger er faren

Nå kommer det også frem at hun prøvde å få barn med elskeren sin. Til venner sier Rogers at hun «håpet på å få et barn med golf-mesteren og at hun aktivt gikk inn for å bli gravid».

Roger ble gravid med stunden og fødte rundt årskiftet 2003/2004. Hun skal også ha betrodd en nær venn at hun trodde at Tiger var faren.

Jenta, som idag er fem år, har ikke blitt DNA-testet, og kilder nær Rogers tror det ikke er umulig at Woods er faren til den lille jenta.

- Man vet aldri

I et eksklusivt intervju med magasinet, forteller en venn nær Rogers:

- Man vet aldri, fordi hun hadde ingen barn med sin tredje ektemann, og da hun giftet seg med sin siste mann, Wayne Rogers, var han i slutten av sekstiårene.

Kilden påpeker også at datteren har kaukasiske trekk.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)