Thorir Hergeirsson (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Thorir Hergeirsson (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Thorir Hergeirsson (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Thorir Hergeirsson (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Thorir: - Fantastisk

Thorir Hergeirsson var jublende glad etter seieren overt Spania i bronsefinalen.

Norge - Spania: 31-26

Norges landslagstrener Thorir Hergeirsson var høyt oppe etter å ha ledet det norske håndballandslaget til bronsemedalje i sitt første mesterskap som hovedtrener etter at han tok over for Marit Breivik.

Han skrøt av spillernes innsats i 31-26-seieren.

- Det er fantastisk. vi liker å vinne kamper. Vi liker å vinne finaler når vi bare får spille om bronse så var det godt og viktig for oss å gjøre en god kamp, sier han til TV 2 Sporten.

Se intervju med Hergeirsson i videovinduet øverst!

Han mener det er vanskelig å sammenligne tredjeplassen med Norges prestasjoner i tidligere mesterskap, men skryter over måten hele landslaget har jobbet sammen underveis i mesterskapet.

- Hvert mesterskap står for seg selv og hver kamp lever sitt liv, men jeg synes at alle som har vært her, ledergruppen og spillergruppen har jobbet fenomenalt godt. Det har vært ulike utgangspunkt. Det har vært spillere som knapt har vært med i det hele tatt, men de er fortsatt friske og det er utrolig godt jobbet både av de spillerne, Tonje (Larsen) og Kristine (Lunde-Borgersen), og helseteamet vårt. Både eldre og unge spillere vært med på å dra lasset, skryter islendingen.

Hvordan blir feiringen i kveld?

- Det blir vel fest...

Se høydepunkter fra bronsefinalen i videovinduet under:

370684