Bobby Zamora (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Bobby Zamora (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Zamora sjokkert av sjikane fra egne fans

Fulham-spissen mener deler av Fulham-fansen bør ta et oppgjør med seg selv.

Følg Fulham - Manchester United og Premier League-runden for øvrig i vårt livesenter fra kl. 16.00.

Fulhams kraftspiss Bobby Zamora har levert varene for klubben så langt denne sesongen og banket inn fem scoringer i Premier League.

Zamora har imidlertid latt seg provosere av stadige mishagsytringer fra høylytte og frekke supportere på Craven Cottage.

- Fansen er for godt beskyttet. Dersom noen vandrer ned gaten og noen sier ting som enkelte supportere lirer av seg får de seg en på tygga, sier Zamora til The Guardian.

Han har flere eksempler på at han og hans lagkamerater har blitt utsatt for sjikane fra klubbens egne supportere til tross for at Fulham har levert flere gode resultater og ligger på øvre halvdel av tabellen.

- Nylig var Damien Duff i oppvarming før kampen og noen mennesker på tribunen skrek 'Hey, du er en...'. Jeg tenkte - vent litt. Vi har ikke en gang sparket ballen enda og han har vært solid for oss hele sesongen, sier Zamora.

Og fortsetter:

- Jeg klarer bare ikke å forstå meg på noen mennesker. Jeg mener at dersom du er en supporter er din jobb å stått laget. Man forventer å få pepper på bortekamper. Det hører med, men det er litt rart at man hører det fra sine egne fans, sukker Zamora.