tom1 (Foto: TV 2)
tom1 (Foto: TV 2)

Sjokk-dødsfall på «Hotel Cæsar»

- Et dødsfall som får veldige konsekvenser, sier Cæsar-regissør, Tom Sterri.

Liv Liland døde under dramatiske omstendigheter denne sesongen av Hotel Cæsar. Også på nyåret skjer det store ting. Da er det nok en profilert person som forsvinner ut av serien.

- Får veldige konsekvenser

- Det er en del av hverdagen at folk forsvinner ut av livet vårt, og denne gangen er det en betydelig person vi må si «mårn'a» til og som plutselig pakker sammen, avslører Hotel Cæsar-regissør, Tom Sterri overfor «God kveld Norge».

Han forstår at mange nå vil spekulere i hvem dette er.

- Mange tror de vet hvem det er, men plutselig var det ikke vedkommende likevel, og jeg vil jo ikke konkludere, da tar jeg bort mye spenning for seeren, men det er et dødsfall som får veldige konsekvenser, sier regissøren.

Goggen og Runa i trøbbel

Han kan også avsløre at Runa og Goggen, som har funnet kjærligheten, vil få problemer fremover. Det utvikler seg til en «Romeo og Julie»-historie, med to familier som bare hater hverandre med Krogstad og Anker-Hansen-familien.

- De prøver likevel å finne kjærligheten likevel, med det er ikke enkelt. Vi har i alle fall laget mange problemer for dem, ler Sterri.

- Janne er fantastisk

Han benytter også anledningen til å skryte av de nye skuespillerne i Cæsar.

- Goggen og Runa og ungdommene rundt er veldig proffe og bra folk. Alltid forberedt og alltid på plass. Og Janne Formoe er jo fantastisk å ha med å gjøre. Hun har den humoren og er den lette typen. Hun er ikke redd for å spille på seg selv og være den lette karakteren men likevel. Alexander møter kanskje sin overkvinne, og det er deilig å se han bli plassert for å si det sånn, smiler Sterri, som også er storfornøyd med å ha fått Frøydis Armand inn i serien.

- Frøydis Armand er en av de største skuespillerne vi har på Nationalteateret, så at hun er hos oss er vi bare kjempestolt av. Espen Hana er inne, og gir også en veldig fin karakter i sitt forretningsmessige med også familiære forhold til Eva, som er en vanskelig balanse, men når vi har så dyktige skuespillere er det en fryd for oss å jobbe med, sier han.

Les alt om Hotel Cæsar på programmets hjemmesider.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)