dommere
dommere

«X Factor»-dommer: - Begge har potensial

Spenning foran den store «X Factor»-finalen. SE VIDEO!

For første gang i Norge skal det i kveld kåres en «X Factor»-vinner. Klokken 19.30 braker det løs på Telenor Arena, og hele 12 000 mennesker kommer for å se hvem som stikker av med den gjeve seieren. I kveld er det publikum som bestemmer om enten Chand eller Shackles skal vinne «X Factor» 2009.

Les også:Her er finalelåtene

Les også: Her får du finalebilletter til «X Factor»

Hva mener du om finalistene? Si din mening nederst.

- Vi måtte eksperimentere

Fredag morgen var dommerne Peter Peters og Jan Fredrik Karlsen på besøk i «God morgen Norge»-studioet for å snakke litt om finalistene.

Det er to ganske ulike artister som står på scenen under finalen. Chand Torsvik sjarmerte dommerne i senk da han sang sin egenkomponerte låt «Diamanten» på aller første audition. Mens Shackles kom på audition som fire individuelle artister.

- Men de kom ikke helt opp. Vi måtte prøve å eksperimentere litt, så da foreslo vi Shackels, sier Peters om at de fire jentene ble satt sammen som en gruppe.

- Begge har potensial

Shackles har flere ganger vært i omsang.

- Jentene har likevel klart å knive seg videre. De representerer ulikheter vi ikke har sett blitt gjort i Norge på lang lang tid, mener Jan Fredrik Karlsen.

- Chand har på en måte x-faktoren sterkere synlig fordi man mener mye mer om han, fortsetter Karlsen som tror den som vinner finalen får en utrolig stor mulighet.

- Jeg mener begge har potensial hvis de forvalter muligheten de har fått riktig. Nå skal man ut å knive med alle andre!

Se den store «X Factor»-finalen på TV 2 i kveld klokken 19.30!

Les alt om «X Factor» her!