Moholt
Moholt
katrine moholt jakten på kjærligheten sumo
katrine moholt jakten på kjærligheten sumo

Katrine Moholt skjønner ikke Jakten-kritikken

- Kjære vene, vi er i 2009!

Katrine Moholt er fornøyd med årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Programlederen har for første gang hatt med en homofil bonde på TV i det som er den sjette sesongen av det populære programmet.

- Det har vært så flott og det var så viktig for oss. Vi har snakket om at vi ville ha med en homofil bonde på TV når vi skulle lage «Jakten på kjærligheten» og i år skjedde det. Å få aksept på bygda og stå frem og være den du er det synes vi var veldig viktig, forklarer hun til «God kveld Norge».

- Flotte og åpne

Hun synes hovedpersonen selv, Jan Erik Kjær, har gjort en god figur i serien.

- For noen representanter vi har hatt i Jan Erik og frierne hans. De har vært så flotte og åpne og jaktet på kjærligheten som vi alle gjør. Det har vært så fint.

Bekrefter Jan Erik-kjærlighet

Men Katrine har også fått med seg at folk klaget til TV 2 fordi de hadde tillatt å vise homofile på TV.

- Det var jo en del skriverier til å begynne med hvor folk reagerte litt på det. Men nå når programmet har fått rullet og gått har vi nesten bare fått positive tilbakemeldinger. Og det skulle bare mangle - kjære vene - vi er i 2009. Og nå er Jan Erik lykkelig også - så da er vi glade alle mann.

- En fantastisk person

Også blant mennesker hun har møtt ute har tilbakemeldingene vært positive.

- Jeg har fått flest positive tilbakemeldinger. Folk synes det har vært kjempefint og tøft at vi har gjort det. Og Jan Erik har vært en fantastisk person, det er han virkelig.

JAkten
JAkten

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)