mik
mik

Mikkel Gaup møtte død bestefar i lavvo

- Det er nokså fantastisk å tenke på.

Skuespiller Mikkel Gaup røper overfor «God kveld Norge» at han har fått oppleve å møte sin døde bestefar.

- Jeg har hatt en sterk opplevelse da jeg jobbet på en messe i Hønefoss. Da var det en litt eldre kvinne som kom inn til meg og trengte energihealing. Hun var veldig sliten. Da jeg startet å jobbe med henne og la hendene på skuldrene hennes, så var det som om jeg ble sittende fast i henne. Det førte til at jeg slappet helt av og lukket øynene. Da så jeg masse mose foran meg og så føttene mine som gikk. Så løftet jeg blikket og da så jeg en lavvo litt lengre fremme, sier Mikkel.

- Nokså fantastisk

Han gikk inn i lavvoen, og der møtte det han et overraskende syn. Der satt hans døde bestefar.

- Hele tiden viste jeg at inne i denne lavvoen var det en person jeg skulle møte. Og da møtte jeg min bestefar. Han fortalte meg ting som var veldig godt å høre. Det var kanskje et møte som var nødvendig. At jeg hadde bestemt meg for å komme til Hønefoss er en ting, at jeg så møtte det mennesket er en ting, og at det mennesket ga meg en gave som igjen ga meg et svar. Det er nokså fantastisk å tenke på, sier Mikkel.

- Man kan kjenne kulde

Utover dette har han ikke vært i kontakt med gjenferd, men han kan føle på kroppen nærvær av ånder.

- Jeg har ikke vært i direkte kontakt med et gjenferd, men man kan kjenne nærværet av en energi som du ikke kan se. Da kan man kjenne at hårene reiser seg i nakken, og man kan kjenne en kulde eller en varme, forteller Mikkel til «God kveld Norge».

Healer

Gaup driver selv med healing, og har oppnådd resultater.

- Jeg jobbet med et menneske som hadde en øyesykdom. Legene fant ikke ut hva det var. Så begynte jeg med fjernhealing. Du sitter på et annet sted og leser over det mennesket. Og det mennesket ble friskt, og det var en flott opplevelse for meg å se at det fungerer. Man skal ha fullstendig tro på det man gjør, og det har jeg. Men likevel var det godt å se.

Disse egenskapen har Mikkel arvet fra bestefaren.

- Min bestefar han kunne hjelpe mennesker med en kraft av helbredelse. Han hjalp mennesker som hadde muskelsmerter, leddsmerter, celebral parese og litt alvorligere ting. Han buktes med noen krefttilfeller også, forteller Gaup.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)