needleboy (Foto: AP/AFP/SCANPIX)
needleboy (Foto: AP/AFP/SCANPIX)

Nålegutten kan ha vært misbrukt i svart magi

Stefaren til toåringen som er innlagt på sykehus med mellom 40 og 50 nåler i kroppen er siktet for ugjerningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etterforskere fra politiet mener stefaren kan ha brukt gutten i et svart magi-ritual.

Tilstår å ha stukket gutten

Politiet sier ifølge BBC at Roberto Carlos Magalhaes har tilstått å ha stukket synålene, noen av dem opptil fem centimeter lange, inn i kroppen til den lille gutten. Toåringen er for tiden til behandling på intensivavdelingen ved et sykehus.

Stefaren til gutten sier det var elskerinnen hans som befalte ham å stikke nåler i gutten, angivelig for å hevne seg på kona – guttens mor.

– Elskerinnen hans ba ham drepe gutten i et makabert ritual, sier politisjef Helder Fernandes Santana ifølge BBC.

Mistenker svart magi

Toåringen ble fraktet til sykehus i delstaten Bahia, etter at han begynte å kaste opp og klage på magesmerter. Nålene vises ikke utenpå kroppen hans, men røntgenbildene viser flere titalls nåler i den lille kroppen.

Guttens mor sier hun mistenker at sønnen har vært offer for et ritual. Hun skal ha funnet mistenkelige gjenstander i hjemmet deres. Kvinnen har til sammen seks barn.

– Uforståelig

Spesialist i hudsykdommer, Anete Olivieri, sier til nyhetsbyrået Reuters at hun ikke forstår hvordan gutten kan ha endt opp med så mange nåler i kroppen.

– I prinsippet er det mulig å stikke en nål i kroppen og etter noen dager vil vi ikke se spor etter den. Jeg kan vanskelig se hvordan et barn kan få 40 nåler i kroppen uten å reagere. Han ville gråte og skrike. Dette er en vanskelig situasjon, sier Olivieri.

De fleste nålene kan fjernes, men noen av dem er trykket inn i vitale organer og kan bli værende dersom de ikke skader gutten videre.