Alvorlige hodeskader etter krangel om betaling

Krangel om betaling for bilvask lå bak voldsepisoden på Tøyen i Oslo tirsdag. Tilstanden til en 28-åring er fortsatt ustabil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 42 år gammel ansatt og en 28 år gamle kunden var uenige om hvor mye bilvasken kostet. Det kom til slagsmål, som endte med at kunden ble alvorlig skadd.

28-åringen ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Han har store hodeskader og ligger i respirator.

– Tilstanden hans er fortsatt uavklart og ustabil, sier politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo politidistrikt til NTB onsdag ettermiddag.

En stokk ble brukt som slagvåpen under slagsmålet. Den ansatte i bilvaskeriet ble pågrepet like etter hendelsen i 20.30-tiden tirsdag kveld. Han forklarte seg i avhør onsdag.

– Han knytter seg til stedet og til handlingen. Hvorvidt han erkjenner straffskyld, er for tidlig å si noe om, sier Kirkhorn.

42-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med særlig alvorlig skadefølge. Politiet vurderer å framstille ham for varetektsfengsling torsdag.

Etter det politiet kjenner til, var det bare kunden og den ansatte som var innblandet i slagsmålet. Det er ikke ventet flere pågripelser i saken. Det var imidlertid en rekke vitner som så det som skjedde. Noen er avhørt, men politiet vil gjerne komme i kontakt med flere. (©NTB)