MÅ VINNE HJEMME: Hans Erik Ramberg mener at hjemmekampene må vinnes dersom de skal berge plassen. (Foto: Ned Alley/SCANPIX)
MÅ VINNE HJEMME: Hans Erik Ramberg mener at hjemmekampene må vinnes dersom de skal berge plassen. (Foto: Ned Alley/SCANPIX)

Ramberg mener Nordlie er feil mann for FFK

- Jeg kan ikke stå inne for den type ledelse som har blitt praktisert for å unngå nedrykk.

Hans Erik Ramberg er en av de lokale veteranene i Fredrikstad, som rykket ned til Adeccoligaen selv om Tom Nordlie ble hentet inn som redningsmann.

I bruduljene som har kommet i etterkant er det klart at spillerne ikke har tillit til Tom Nordlie som hovedtrener. Klubbledelsen vil likevel fortsette med ham som trener.

I et nettmøte med Fredriksstad Blad onsdag sa Ramberg at Nordlie ikke er rett mann for FFK.

- Sånn dagens hovedtrener har ledet og håndtert spillergruppen i den tiden vedkommende har vært her, må svaret mitt bli nei. Jeg kan ikke stå inne for den type ledelse som har blitt praktisert for å unngå nedrykk. Dette har jeg også forklart ledelsen i FFK, skrev Ramberg.

Han mener veien er lang for at det skal bli ro i klubben med Nordlie ved roret. Veteranen avviste også rykter om hvorfor spillerne misliker Nordlie:

- Kritikken fra spillere går ikke på treningsmetoder eller mengde. Mulig det som har kommet frem har vært lite nyansert, men vi bestemmer ikke alltid hva pressen skal skrive.

Uttalelsene førte til at FFK-direktør Runar Henriksen nå skal ha møte med Ramberg om saken.

– Vi har nå to styrer som har tatt en avgjørelse og gått ut med sin tillitserklæring til Tom Nordlie. Da forventer jeg at man tar det til etterretning og følger beslutningen, sier FFK-direktør Runar Henriksen til f-b.no onsdag kveld.