Kim Daniel og Tom sterri hotel cæsar
Kim Daniel og Tom sterri hotel cæsar

- Storm tar sitt livs avgjørelse

Tom Sterri om sesongavslutningen på «Hotel Cæsar».

Denne uken er det sesongavslutning på «Hotel Cæsar», og fansen kan se tilbake på en spennende sesong med nye karakterer, dødsfall og intriger.

Dramatikk rundt Storm

Kreativ produsent Tom Sterri er fornøyd med høstens «Cæsar», og avslører litt i forhold til sesongavslutningen på torsdag.

- Når det gjelder makthistorien til Anker-Hansen, får vi en overraskende vri, hvor Storm plutselig tar sitt livs avgjørelse, uten å tenke over konsekvensene. Å følge ham i sin avgjørelse og se hva som skjer med ham, blir en veldig spennende historie, sier Sterri til tv2underholdning.no.

Se intervju med Tom Sterri øverst i saken!

- Tør de vise kjærligheten?

I høst er vi også blitt kjent med to nye karakterer på hotellet: Goggen Anker-Hansen og Runa Jørgensen. Sterri hinter kraftig om at det vil utarte seg en romanse som vil tilspisse krigen mellom Krogstad- og Anker-Hansen-familiene.

- Vi skjønner jo hvor dét havner, for å si det på den måten. Rett før vi tar en avslutning, oppdager de hvem de egentlig er forelsket i. Spørsmålet er om de tør å trosse problemene de vil møte med et herlig, nydelig kyss for å bekrefte sin kjærlighet, eller tør de ikke vise den kjærligheten til hverandre, sier Sterri lurt.

Dagny og Juni

Juni fikk uventet besøk denne høsten av hennes tidligere barnepike Dagny, og Sterri hinter om at denne historien kommer til å utvikle seg kraftig.

- Juni får plutselig besøk av sin gamle barnepike, og dette er faktisk noe Astrid reagerer kraftig på - og hater. Hvorfor gjør hun det?

Les også: - Juni vil få det tøft

På torsdag er det dobbelepisode på grunn av utvidet sendetid for «X Factor»-finalen fredag 18.desember klokken 19.30.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 hver dag klokken 19.30!

Følg «Hotel Cæsar» på Twitter!

Les alt om «Hotel Cæsar» her!