SLITER: Kristian Valen sliter med kjærlighetslivet
SLITER: Kristian Valen sliter med kjærlighetslivet

- Kjempet litt for livet

Kristian Valen fryktet for sitt eget liv i basketak med knivdesperado.

Kristian Valen ble angrepet av en mann med kniv i sin egen leilighet natt til søndag.

På facebook

Han skriver på sin egen hjemmeside at han var redd for hva konsekvensene kunne bli.

- Selv følte jeg - helt ærlig - at jeg i noen hektiske sekunder kjempet litt for livet der inne, men heldigvis gikk det bra, skriver han.

- Jeg klarte å riste meg løs – var vel kanskje mindre og mer svett enn han trodde - løp ut på gaten, fikk stanset en politibil og fortalt om den ville mannen i leiligheten. Politiet tilkalte forsterkninger, som noen minutter senere gikk opp i leiligheten og la mannen i bakken. Han var fullstendig krakilsk, åpenbart påvirket av mye rart.

- Først rispet han seg med kniv, for å demonstrere at han tålte smerte. Og da han gang på gang ba meg rispe meg selv, for å se om jeg var like tøff, skjønte jeg at dette bar galt av sted, skriver komikeren på sin personlige hjemmeside.

Angrep med kniv

Det var natt til søndag en person brått stod på døren til artisten. Personen skal først ha skadet seg selv før han angrep Valen som fikk et åtte centimeter langt risp, skrev VG tirsdag.

- Det kjennes ut som jeg har vært gjennom New York Marathon. Men jeg er veldig glad for at det gikk bra, sa artisten til avisen.

Politiet måtte til slutt hjelpe Valen med å bli kvitt desperadoen. Han var da tildekket av blod.

Da Valen forsøkte å avvise personen ble han svært hissig. Øyenvitner sier politiet hadde sin fulle hyre med å frakte med seg den svære blodige og rabiate mannen.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 21.45.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)