VANT ENKELT: Antonio Valencia og Wayne Rooney feirer førstnevntes praktscoring, som avsluttet ballet på Old Trafford. (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
VANT ENKELT: Antonio Valencia og Wayne Rooney feirer førstnevntes praktscoring, som avsluttet ballet på Old Trafford. (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

United lekte seg med Wolves-reservene

Wolves-manageren byttet ut alle utespillerne som var med å slå Tottenham i helgen til oppgjøret på Old Trafford.

Manchester United - Wolves 3-0

Wolves-manager Mick McCarthy stod sannsynligvis for det som blir sesongens største fallitterklæring i Premier League tirsdag.

Han var ikke snauere enn at han gjorde ti(!) endringer på laget som slo Tottenham 1-0 i helgen da Wolves gjestet United tirsdag.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Keeper Marcus Hahnemann var den eneste gjenværende spilleren i startoppstillingen etter den sterke bortetriumfen i helgen, og The Times spekulerer i at det er fordi McCarthy heller vil spare sine beste menn til helgens viktige hjemmekamp mot Burnley.

Tre fulltreffere
Og det ble, ikke overraskende, tøft for Wolves’ reservelag på Old Trafford, selv om de møtte et smått reservepreget United der Michael Carrick nok en gang vikarierte som midtstopper, og Richie De Laet og Gabriel Obertan fikk en sjelden sjanse fra start.

United vant enkelt 3-0 etter scoringer av Wayne Rooney, Nemanja Vidic og Antonio Valencia.

United innehar fremdeles andreplassen i Premier League, á poeng med Chelsea men med én kamp mer spilt og dårligere målforskjell.

Rooney scoret på straffe
Etter en knapp halvtimes spill blåste dommer Steve Bennett helt korrekt straffespark for Manchester United etter en særdeles klønete hands av Ronald Zubar.

Wayne Rooney stilte seg opp for å ta straffesparket, og hamret ballen knallhardt i mål.

STRAFFET WOLVES: Wayne Rooney setter United i føringen fra krittmerket.
  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
STRAFFET WOLVES: Wayne Rooney setter United i føringen fra krittmerket. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Burde McCarthy byttet keeper også?
To minutter før pause doblet United sin ledelse, og kanskje angret Mick McCarthy i dét øyeblikket på at han ikke byttet ut alle elleve, ettersom Marcus Hahnemanns keeperspill ikke akkurat var storartet.

Darron Gibson slo en glimrende corner til Nemanja Vidic, som stanget ballen ganske så rett på Wolves-keeperen, men Hahnemann klarte likevel å fomle ballen i mål.

Fotballkunst
United hadde full kontroll, og vartet opp med fotballkunst da det tredje målet ble hamret inn etter 66 minutter.

Paul Scholes spilte glimrende frem til Dimitar Berbatov inne i feltet, og feilvendt vippet bulgareren ballen videre til Antonio Valencia, som hamret inn 3-0 på direkten.