Jamie Carragher (Foto: LASZLO BELICZAY/EPA)
Jamie Carragher (Foto: LASZLO BELICZAY/EPA)

Carragher ber Gud om Liverpool-hjelp

Liverpools visekaptein ber høyere makter om hjelp til å snu den dårlige trenden.

Visekaptein Jamie Carragher ber Gud å om hjelpe Liverpool.

- Jeg ber til Gud om at vi vinner FA-cupen eller Europaligaen, og at vi kommer inn på topp fire i ligaen slik at vi kan si at «det gikk ikke så galt til slutt», selv om det er tøft nå, sier Carragher til Sportinglife.

Søndagens hjemmetap mot Arsenal har sørget for at klubben allerede er ute av kampen om ligagullet, og de røde er også fem poeng bak Aston Villa som innehar den viktige fjerdeplassen som gir en plass i Mesterligaen.

FOLDER SINE HENDER: Jamie Carragher ber høyere makter om hjelp for å få slutt på Liverpools uføre. (Foto: Bela Szandelszky/AP)
FOLDER SINE HENDER: Jamie Carragher ber høyere makter om hjelp for å få slutt på Liverpools uføre. (Foto: Bela Szandelszky/AP)

Dessuten er Liverpool slått ut av årets Mesterliga etter å ha kommet på tredjeplass i sin gruppe, noe som gjør at Rafa Benitez og hans disipler må spille Europaliga.

Ber hver kveld
Carragher innrømmer at det er en smertefull tid både for ham og laget, men har tro på at klubben skal klare å snu den vonde perioden.

- Det er en tøff tid for alle som er tilknyttet klubben, men vi har vært her før, sier Carragher.

- Fra nå og til mai vil det bli et slit til tider, men vi må holde sammen og komme oss gjennom det, slik jeg gjør hver kveld når jeg ber til Gud om at vi ved sesongslutt vil ha noe som gjør det vi har gått gjennom var verdt det, for det har vært tøft, sier fortsetter Carragher.

- Kan ikke se etter unnskyldninger
Stopperveteranen innrømmer også at Liverpool burde ha prestert bedre enn klubben har klart så langt denne sesongen.

- Med tanken den kvaliteten vi har på spillerne her, og på klubbens status, innser vi at vi burde ha gjort det bedre. Vi kan ikke se etter unnskyldninger. Vi må være store og sterke, og komme oss videre, sier han.