Jose Mourinho (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)
Jose Mourinho (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)

Mourinho beskyldes for aggresjon mot journalist

Inter-treneren beskyldes for fysisk og verbal aggresjon mot Corriere dello Sport-journalist.

Inter-trener Jose Mourinho var suspendert og satt på tribunen da Inter spilte 1-1 mot Atalanta søndag, men etter kampen skal han likevel ha havnet i klammeri med en journalist.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

The Times skriver at Mourinho blir beskyldt for fysisk og verbal aggresjon mot Corriere dello Sport-journalisten Andrea Ramazzotti utenfor lagbussen etter kampen.

- For øyeblikket ønsker jeg ikke å kommentere det, ettersom jeg fremdeles ikke har alle fakta. Men jeg beklager det, sier Inter-president Massimo Moratti ifølge The Times.

- Et bunnivå
Fagforeningen til de italienske sportsjournalistene (USSI) fordømmer Mourinhos påståtte angrep, og har bedre Moratti og det italienske fotballforbundet om å etterforske saken.

- Den fysiske og verbal aggresjonen til Inter-trener Jose Mourinho mot vår kollega Andrea Ramazzotti markerer et bunnivå og en er av de mest alarmerende øyeblikkene når det gjelder forholdet mellom fotballen og pressen, skriver USSI i en pressemelding.

- Uakseptabelt
Mourinho har lenge hatt et meget dårlig forhold til italiensk presse.

- Mourinho var allerede før mesterligakampen mot Rubin Kazan omtalt for den uvitende og respektløse tonen han bruker mot enkelte kollegaer. Denne aggresjonen markerer en uansvarlig og uakseptabel eskalering, heter det i USSIs pressemelding.

Se Serie A-høydepunkter:
Milan tapte for Palermo søndag, mens Inter spilte uavgjort mot Atalanta. Se høydepunkter fra de to kampene i videovinduet under:

Se også: Bari senket Juventus

369913