IRRITERT: Jan Eggum om Halleluja gutta
IRRITERT: Jan Eggum om Halleluja gutta

Jan Eggum om «Hallelujakameratene»

- Det finnes bare et band som heter «Gitarkameratene», sier Eggum.

- Egentlig har jeg nå meldt meg ut av den diskusjonen. Likevel, la meg bare slå fast, det finnes bare et band som faktisk heter «Gitarkameratene», sier Jan Eggum til gratismagasinet MASSIV

Irritert

- Lillebjørn har vært mest forbannet. Vi andre har vært irritert. Ikke på de guttene, men på pressen som ikke sluttet å omtale dem som «Gitarkameratene», sier Eggum i et intervju med MASSIV som kommer på gata i dag.

Halleluja-gutta

Jan Eggum, Øysteim Sunde, Lillebjørn Nilsen og Halvdan Sivertsen er de originale Gitarkameratene og noen av norges største artister og reagerte på at store deler av norsk presse omtalte Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm som «De nye gitarkameratene» da de gikk sammen om å lage musikk.

Mulig comeback

For første gang på 15 år hadde de originale giratkameratene sin første øving i høst, og nå leker de med tanken om et mulig comeback.

- Det kan godt hende. Det gikk ganske bra. Det låt helt kurant, så du skal ikke se bort ifra at vi samler troppene og legger landet under oss igjen, sier Eggum til MASSIV.

massiv
massiv

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.45

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)