Carlos Tevez (Manchester United), Martin Rowlands (QPR) (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Carlos Tevez (Manchester United), Martin Rowlands (QPR) (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Vi går for målfest på the Hawthorns

Sjekk dagens oddstips!

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 14. desember, frist kl. 20.10:
92 Energie Cottbus - Hansa Rostock H 1,85
98 West Bromwich - QPR o/u 2,5 mål H 1,55

Totalodds: 2,87

Hjemmebane avgjørende
2. Bundesliga. Cottbus rykket ned fra Bundesliga forrige sesong og har foreløpig nok med å unngå enda et nedrykk. Avstanden ned til streken er dog betryggende etter full pott på de to siste hjemmekampene. Brzenska (f) har skadet seg og Kruska (m) soner.

Ustabile Hansa Rostock ligger to poeng bak dagens motstander. Svake FSV Frankfurt ble slått i forrige bortekamp, etter å ha reist poengløse hjem fra fem av de seks første på fremmed gress. Gusche (f) og D. Langen (f) er uaktuelle.

Vertskapet skal være sterkest på eget gress, og får tillit til 1,85 på en dag med lite å velge i.

Revansjelystne motstandere
Championship. West Bromwich har mistet kjempeformen og bare kapret ett poeng på de to seneste. Sist for Cardiff, som dermed sørget for fortsatt kort vei ned til play off. Carson (k) påbegynner tre kampers karantene. Stadig noen spillere på skadelisten, men Thomas (m) og Moore (a) forventes tilbake.

QPR sliter enda tyngre med ett poeng på de fire siste. Mot Middlesbrough og Watford har de vært sjanseløse. Etter 1-3-tapet for sistnevnte forrige runde havnet manager Magilton og lagets viktige midtbanespiller Buzsaki i et basketak, som medførte en intern suspensjon for sjefen inntil videre. Gjestene har også sine skadeproblemer å stri med. Connolly (f) må testes.

Begge lagene er desperate etter å komme tilbake på vinnersporet og bråket i QPR kan slå begge veier. Uansett utfall føler vi oss trygge på at det blir minst tre scoringer totalt på the Hawthorns.

Vurdert av Magnus Wattne