FRYKTER DET BLIR VERRE: Quique Flores advarer Sergio Agüero og Atlétic supporterne om at krisen neppe er over. (Foto: VINCENT WEST/REUTERS)
FRYKTER DET BLIR VERRE: Quique Flores advarer Sergio Agüero og Atlétic supporterne om at krisen neppe er over. (Foto: VINCENT WEST/REUTERS)

Atléticos trener frykter det blir verre

Villareal senket bunnrival Atlético Madrid.

Atlético Madrid - Villareal 1-2:

Etter å ha tatt to strake seire i La Liga kom Atlético ned på jorda igjen med tap hjemme for Villareal.

Vertene tok ledelsen ved Simão i første omgang, men David Fuster og innbytter Joseba Llorente snudde kampen for gjestene.

Llorebas seiersmål kom attpåtil like før slutt. Bare for å understreke krisen hovedstadslaget er i.

- Jeg advarte på en tidligere pressekonferanse om at laget ikke kunne friskmeldes med to seiere på rad, og at det ville komme flere problemer. Dessverre var et av dem i dag, sa trener Quique Sánchez Flores etter kampen.

Tror det blir verre
Kun ett poeng skiller ned til Real Zaragoza under streken.

- Det er ikke enkelt å spille på Vicente Calderón. Supporterne er leie, desillusjonerte og utålmodige, og det er ikke enkelt med en slik situasjon. Jeg tror ikke det verste er over ennå, advarer Flores.

Heller ikke Villareal har hatt en god sesong så langt, men «Den gule ubåten» steg i hvert opp til overflaten med seieren og opp til øvre halvdel av tabellen.

Øvrige resultater søndag: Almeria - Deportivo 1-1, Getafe - Tenerife 2-1, Osasuna - Mallorca 0-1, Racing - Xerez 3-2, Valladolid - Málaga 1-1, Sporting Gijón - Sevilla 0-1.