JUBLER FOR MÅL: Siri Seglem. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
JUBLER FOR MÅL: Siri Seglem. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Thorir: - De ga opp

Kina ble ingen målestokk for Thorir Hergeirssons jenter.

Kina - Norge 19-34:

Suzhou (TV 2 Sporten): Oppgjøret med Kina ble en transportetappe for Norge, som vant komfortabelt 34-19 mot VMs vertsnasjon. Linn-Kristin Riegelhuth ble norsk toppscorer med sju mål.

- Jeg synes vi kom bra opp i nivå. Det var litt slurv på slutten, og da var jeg litt irritert og sendte de ut i 3-3, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til TV 2 Sporten.

- De ga opp
I andre periode hadde Norge en sterk periode, der Terese Pedersen holdt buret rent i 15 minutter før Ling Ma fikk ballen i nettet.

- Jeg har ikke oversikt over det, men det var en veldig bra periode. Terese var bra bakerst, og de ga opp etter hvert. De har hatt en tendens til å henge med i et kvarter og ramle av mot gode forsvar, sier Hergeirsson.

- Har du gjort noe spesielt frem til i dag for å svelge skuffelsen fra Sør-Korea, og få fokus frem mot Kina og, ikke minst, Spania?

- Vi jobber litt sånn at når vi får kamper som i går, så gjelder det å finne ut hva som var bra. Det er veldig lett å glemme de gode tingene. Og så gjelder det å ta med seg én eller to ting som man kan forbedre til neste dag, sier Hergeirsson.

Roser Stange
Landslagstreneren roser Tine Stange, som scoret seks mål for Norge.

- Det er fremtidens spiller, Tine Stange. Hun har nettopp begynt, skryter Hergeirsson.

Se kampreferat:

369775