Sir Alex Ferguson og Martin O'Neill (Foto: Jon Super/AP)
Sir Alex Ferguson og Martin O'Neill (Foto: Jon Super/AP)

O'Neill ydmyk etter seieren mot United

- Vi kan begynne å skryte av det om vi vinner like mange kamper som United har gjort de siste 20 årene, sier Villa-manager Martin O’Neill.

Lørdag tok Aston Villa sin første seier på Old Trafford siden 1983 da United ble slått 1-0 i sin storstue.

Etter kampen var Sir Alex Ferguson rasende på fjerdedommeren, og krever en regelendring ettersom han mente det ble lagt til alt for lite tilleggstid.

Les også: Rasende Fergie krever regelendring
Les også: Villa vant på Old Trafford

Villa-manager Martin O’Neill var nok mer fornøyd med at det «bare» ble lagt til tre minutter, men han har ikke blitt het i toppen etter seieren.

Ydmyk
Nordiren inntar heller en ydmyk holdning når han snakker om dagen da alt gikk Villas vei. I tillegg til at United ble slått avga nemlig konkurrentene Manchester City og Tottenham poeng.

- Manchester City og Tottenham, til tross for deres resultater, er veldig sterke. Vi må bare forsøke å henge med. Jeg forsøker ikke å tone det ned, jeg er storfornøyd med å ha vunnet, men kanskje vi kan begynne å skryte av det om vi vinner like mange kamper som United har gjort de siste 20 årene, sier O’Neill.

- Eksepsjonelle resultater
I tillegg til seieren mot United har hans Villa-lag denne sesongen slått både Chelsea og Liverpool, og det er naturlig nok manageren meget fornøyd med.

- Resultatene mot topp fire-lagene har vært eksepsjonelle, sier O’Neill til Villas nettsider.

Han vil imidlertid ikke hvile på laurbærene. Allerede tirsdag skal Villa ut i en tøff bortekamp mot Sunderland.

- Hva gjør det for oss? Det gir oss sannsynligvis litt mer selvtillit før tirsdagens kamp, som vil bli meget vanskelig, og vi har et hektisk juleprogram, sier O’Neill.

Og det kan virkelig bli en tøff jul. Da venter nemlig både Arsenal (27. desember) og Liverpool (29. desember).