Paris Saint Germain (Foto: PATRICK KOVARIK/AFP)
Paris Saint Germain (Foto: PATRICK KOVARIK/AFP)
sport
sport

Sett pengene på PSG

Ligue 1 og Primera på bongen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 13. desember, frist kl. 16.55:
47 Racing Santander - Xerez (0-1) H 2,80
51 Paris SG - Saint-Etienne H 1,60

Totalodds: 4,48

Vertene i fremgang
Primera. Etter fire strake tap og ni på rad uten seier, løsnet det endelig for Racing mot Espanyol i den tredje kampen under ny trener. 18 år gamle Canales (a) sørget for to av nettkjenningene i 4-0 triumfen. Positivt er det også at Tchite (a) har fått opp scoringsfrekvensen. Tono (k) har skadet seg og Serrano (m) soner.

Xerez ser ikke uventet ut til å bli et par nummer for lette på dette nivået. Etter 14 runder har det bare blitt én seier, og på de syv seneste har det blitt med én nettkjenning. Prieto (f) er tilbake fra karantene, Keita (m) soner i dag. Få problemer på skadefronten.

Dette blir en av flere nøkkelkamper for Xerez om de skal ha håp om å overleve. De må gå for seieren, og det kan straffe seg mot et hjemmelag med fornyet selvtillit. Vi satser på at gjestene ryker med minst to mål for fjerde gang på rad til 2,80 ganger pengene.

Enkel oppgave for PSG
Ligue 1. PSG hadde to fine triumfer i forkant av 0-1-tapet i toppkampen mot Bordeaux forrige runde. På papiret skal dette mannskapet ligge helt i toppen, og selv om poengfangsten har vært skuffende skiller det ikke mer enn overkommelige ni poeng opp til tabelltoppen. Erdnic (a) er noe usikker.

Saint-Etienne ligger utsatt til og tapte 0-4 for Lille da vertene hadde spillefri i midtuken. Benalouane (f) står over med karantene i dag. På skadelisten står det fortsatt et halvt lag. Bergessio (a) er den eneste som returnerer

Vertene har ingen poeng å avgi, og da passer det fint å møte et skadeplaget og formsvakt Saint-Etienne. Konkurransedyktige 1,60 tåler innsatser.

Vurdert av Magnus Wattne