UNDER PRESS: Rafael Benitez. (Foto: JEAN PAUL PELISSIER/REUTERS)
UNDER PRESS: Rafael Benitez. (Foto: JEAN PAUL PELISSIER/REUTERS)

Benitez skrur av lyden når Souness er på fjernsynet

Graeme Souness og Jürgen Klinsmann uttalte seg kritisk om Liverpools manager denne uken. Men de taler for døve ører.

- Jeg skrur av lyden på fjernsynet, kontrer Rafael Benítez.

Liverpool er inne i en elendig periode. Laget har lenge vært ute av gullkampen i ligaen og kom seg heller ikke til mesterligaens utslagsrunder. Kun tre seirer i løpet av de 14 siste kampene forteller alt om kollapsen på Anfield. Det får kritikerne til å uttale seg negativt om Merseyside-laget.

LES OGSÅ: Souness frykter stjernene forlater Liverpool

Souness sier at stjernene vil forlate Liverpool dersom klubben ikke makter å kvalifisere seg til neste års gjeveste E-cup. Skotten er selv en av de beste spillerne i Liverpools historie, men feilet som manager for klubben på begynnelsen av 90-tallet. Han frykter klubben står foran et sammenbrudd. Klinsmann, som er blitt koblet til managerjobben i Liverpool på Benitez' bekostning, på sin side mener rødtrøyene mangler både kvalitet og stabilitet, uten at Benitez lar seg påvirke nevneverdig.

- Jeg skrur av lyden på fjernsynet. Jeg mener de begge har en fantastisk merittliste som managere, så fansen vet akkurat hva de uttaler seg om, kontrer Benitez.

Souness vant FA-cupen som Liverpool-manager i 1992 (assistent Ronnie Moran ledet laget i finalen mot Sunderland), men huskes ofte best for flere feil på overgangsmarkedet. Før det vant han tre skotske ligagull med Rangers. Han har også blant annet ledet Galatasaray til tyrkisk cupgull og Blackburn Rovers til seier i ligacupen.

Klinsmann, også han tidligere storspiller, ledet Tyskland til VM-bronse i 2006. I april ble han sparket som trener i Bayern München. (©NTB)

Graeme Souness (Foto: ODD ANDERSEN/AFP)
Graeme Souness (Foto: ODD ANDERSEN/AFP)