Tiger Woods er en av frontfigurene i markedsføringen av Tag Heuer. Her fra en reklameplakat fra 2004. (Foto: Scanpix/WENN.com)
Tiger Woods er en av frontfigurene i markedsføringen av Tag Heuer. Her fra en reklameplakat fra 2004. (Foto: Scanpix/WENN.com)

Trekker tilbake Tiger-reklame

Sveitsisk klokkeprodusent fjerner Tiger Woods' reklameplakater fra butikkvinduene.

Den sveitsiske klokkeprodusenten TAG Heuer har innsett at det skandaleombruste golfgeniet Tiger Woods ikke lenger er deres beste reklamefjes utad i kampen om de australske kundene i julehandelen.

TAG Heuer har nå tatt ned alle sine reklameplakater med Tiger Woods over hele Australia. TAG Heuer administrerende direktør i Australia, Philip Richards, hevder at det hele er en tilfeldighet.

- Vi bytter reklamekampanje fire-fem ganger hvert år, sier han til den australske nyhetsportalen watoday.com.

Ron Smales som driver som driver en klokkebutikk i Perth hevder imidlertid om at han fikk klare instrukser om å fjerne alle reklameartikler der Tiger Woods figurerte.

- Vi hadde nettopp satt de opp, så hvorfor skulle vi da ta de ned igjen uten å ha fått nye reklameskilt å sette opp? Spør han.

Philip Richards avviser at klokkeprodusenten har planer om å kansellere sin sponsoravtale med Woods.

Fra før er det kjent at sportsdrikkprodusenten Gatorade har avviklet Tiger Woods egen energidrikk og at amerikanske kabel-TV-stasjoner ikke har vist reklamefilmer med den amerikanske golfstjernen siden 29. november.