A1 sammen Studiolab eierne Stian Schøld Hansen og Tommy Fredvang. (Foto: Per Ervland)
A1 sammen Studiolab eierne Stian Schøld Hansen og Tommy Fredvang. (Foto: Per Ervland)

Tommy lager julesang med A1

- Det var virkelig en stor opplevelse å få jobbe med så dyktige artister.

Tidligere «X Factor»-finalist Tommy Fredvang hadde nylig celebert besøk i studioet sitt Studiolab. Boybandet A1 kom innom for å fullføre juleklassikeren «Jingle Bells».

- Det var virkelig en stor opplevelse å få jobbe med så dyktige artister, sier Tommy til tv2underholdning om studiosamarbeidet.

Julelåt

På hans private hjemmeside skriver Tommy utfyllende om hvordan det var å jobbe med det populære bandet.

- I kveld hadde jeg besøk av A1 i Studiolab. De la siste hånd på «Jingle Bells», som vi produserer for nettstedet Seher.no. Tidligere har vi hatt inne noen fantastiske artister som Åste Hunnes Sem, Vivian Sørmeland, The Johnsen Sisters og på torsdag komme Åge Sten Nilsen. Jeg må si at det virkelig begynne å låte fint, skriver Tommy på sin private hjemmeside.

- Hele prosessen har blitt filma og 23. desember blir musikkvideoen sluppet på Seher.no. Gled dere! Dette er godstemning på høyt nivå, skriver han.

Tidligere har Tommy hjulpet «Norske Talenter»-finalist Thomi Neteland, og deres samarbeid «Mercy» ble sluppet på iTunes i går. Klikk her for å kjøpe låta.

Spiller med Rikke

Til fredag skal Tommy opptre sammen med en annen tidligere «X Factor»-finalist, Rikke Lie.

- På fredag reiser jeg til Bodø for å spille konsert med Rikke Lie. Det blir fantastisk å komme i gang med konserter, og jeg gleder meg veldig til å treffe Rikke igjen, skriver han.

Se «X Factor» på TV 2 fredag klokken 20.00!

Les mer om «X Factor» her!