woodsbarbro
woodsbarbro

Tiger Woods' svigermor ute av sykehuset

Tiger Woods svigermor ble sendt til sykehus tidlig på morgenkvisten tirsdag.

Det var full forvirring om hvem som ble fraktet på båre fra golfstjernens hjem tidlig tirsdag morgen. Vedkommende som viste seg å være Tiger Woods svenske svigermor, ble fraktet til det samme sykehuset som golfesset ble behandlet på etter biluhellet 27. november.

TV-stasjonen Fox meldte at ambulansetjenesten mottok en nødtelefon fra Woods’ hus i Isleworth i Florida, og en ambulanse ble sendt til boligen. Det var Woods’ svigermor som var blitt syk, og sykehuset kunne senere tirsdag melde at hun var behandlet for smerter i mageregionen.

Barbro Holmberg er, ved siden av å være Tiger Woods svigermor, og som også har vært tidligere minister i Sverige, nå fylkesmann i Gävleborg.

Etter 11 timer på sykehuset i Orlando-området, vendte svigermoren tilbake til huset der Tiger Woods og kona Elin Nordegren bor.

Ekstra sikkerhetsfolk
– Barbo Holmgren lå i enerom på en privat fløy av sykehuset. Det var leid inn ekstra sikkerhetsfolk som passer på henne.

– Familien har vært på besøk, men jeg har ikke lov til å si hvem som har vært der, sier Dan Yates som er talsmann for sykehuset.

Eva Malmborg som er talsmann for Holmberg, sier i en uttalelse at det ikke er noe alvorlig som feiler fylkesmann i Gävleborg. Hun skal føle seg ganske bra, forholdene tatt i betraktning. Det er også ventet at hun er tilbake på jobben som fylkesmann i neste uke.

En stund senere sendte golfstjernen ut en kunngjøring der han ba om unnskyldning for å ha sviktet sin familie. Uttalelsen satte fart i ryktene om at Woods har vært utro.

Mandag skrev avisen New York Post at 33 år gamle Woods skal ha hatt så mange som ni elskerinner, deriblant flere servitører, nattklubbvertinner og en pornostjerne. (©NTB)