gest
gest

- Michael Jackson oppmuntret meg til operasjonene

TV-stjerne: - Jeg fikset nesa, og så sa han bare: «Gjør mer, gjør mer».

ja (Foto: FAME PICTURES, © ep)
ja (Foto: FAME PICTURES, © ep)
David Gest er mer kjent for sine mange plastiske operasjoner, enn han er for de mange TV-jobbene sine.

Nå langer han ut mot avdøde Michael Jackson, og hevder at det var popkongen som oppmuntret ham til å legge seg under kniven.

- Jeg ble operert da jeg var veldig ung, og det var det dummeste jeg noen gang har gjort, sier Gest til The Sun ifølge Bang Showbiz.

- Michael Jackson sa hele tiden: «Du burde få utført plastisk kirurgi». Jeg fikset nesa, og så sa han bare: «Gjør mer, gjør mer». Det var dumt, påstår han. Michael hadde tynnet ut nesen sin litt, så jeg visste jeg også kunne gjøre noe med ansiktet mitt.

Vil ha ansiktet sitt tilbake

Gest, som tidligere har vært gift med artist Liza Minelli. angrer på at han lot seg overtale, og nå vil han ha ansiktet sitt tilbake.

- Hvis jeg fikk det slik jeg ville, ville jeg fått tilbake den store nesa jeg hadde i utgangspunktet. Den så flott ut, sier an.

Frem til nå har David fått utført blant annet to ansiktsløftninger og en neseoperasjon.

Ville egentlig bare fikse nesa

Gest har også tidligere fortalt at han ble avhengig av operasjonene etter å ha besøkt Jacksons lege.

- Da jeg la meg under kniven i 1981, var jeg veldig tung. Jeg er 175 og veide 90 kilo . En dag tenkte jeg: «Æsj! Jeg ser eldre ut enn folkene jeg representerer. Michael hadde tynnet ut nesen sin litt, så jeg visste jeg også kunne gjøre noe med ansiktet mitt. Jeg gikk til plastikkirurgen Steven Hoefflin for å gjøre noe med nesa. Plutselig bestemte jeg meg for å både fikse nesa og få utført en ansiktsløftning, samt få operert inn implantater i kinnene. Uka etter fikk jeg meg kløft i haka.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)