X Factor dommerne (Foto: Thomas Reisæter/)
X Factor dommerne (Foto: Thomas Reisæter/)

Dommerne mister makten

- Til fredag er det ene og alene publikum som er dommere. Ingen duell, bare minst stemmer.

Til fredag avgjøres hvilke to finalister som skal stå i finalen.

Denne gangen skal ikke dommerne være involvert i utstemmingen. Det er kun publikum som bestemmer hvem av de gjenværende deltakerne - Chand Torsvik, Shackles og Mari Lorentzen - som skal stå i finalen på Telenor Arena fredag 18. desember.

- Til fredag er det ene og alene dere som er dommere. Ingen duell, bare minst stemmer. You're out! Så da er målet mest stemmer, skriver Mari i sin «X Factor»-blogg.

Temakveld

Finalistene skal synge én internasjonal hit og en norsk hit, og Mari har låtene sine klare.

- Jeg har låtvalgene , men jeg holder dere på pinebenken litt til. Naughty Mari må jo ha det litt gøy av og til, hun også.

Samme nummer som Clarkson

Sist fredag sang Mari låta «A Moment Like This» av Kelly Clarkson, og forleden oppdaget Mari en likhet med «American Idol»-vinneren.

- Jeg satt og så på Kelly Clarkson sine auditioner sammen med kjæresten min for en stund siden, da han plutselig sier «erm, hun har nummer 2311, har hun 2311? Er ikke det samme nummer som deg?». Jeg trodde han tullet, men nei da, der på skjermen stod Kelly Clarkson med samme audtionnummer klistret på toppen sin som jeg hadde på min nummer 2311, skriver Mari i sin «X Factor»-blogg.

Se «X Factor» på TV 2 fredag klokken 20.00!

Les mer om «X Factor» her!