JULEKVALME: Disse sangene vil garantert få dere like grønne i trynet som disse alvene.
JULEKVALME: Disse sangene vil garantert få dere like grønne i trynet som disse alvene.

Disse julesangene vil du helst glemme

De dårligste julelåtene noensinne er nå kåret. Se videoene her!

Juletiden handler om familie, kjøpepress og de obligatoriske julesangene av både tradisjonell sort og nye drakter. Musikalske smaksløker blir ødelagt hver jul av musikeres gyldne sjanse til å bli rik på en julehit som forviller seg opp i handlekurven til forvirrede konsumenter.

Her er tidenes fem verste julesanger!

Se også: Støveldance på finsk

5. Destiny's Child - 8 Days of Christmas

Destiny's Child lærer oss at du har virkelig ikke skjønt hva julen handler om før kjæresten din gir deg en Mercedes i julegave. En skamløs hyllest til kjøpehysteriet.

4. St. Winfreds School Choir - Theres No-One Quite Like Grandma

Så sukkersøtt at du sannsynligvis vil få diabetes hvis du hører gjennom hele sangen. Skremmende at denne sangen lå som nummer én i elleve uke på den britiske hitlisten i 1981.

3. Billy Gilman - I'm Gonna E-mail Santa

Et vanvittig forsøk på å få julen opp på et moderne nivå. «Bruk av ordet e-mail vil nok appelere til de unge,» tenkte investorene mens de slo seg på magen. Fet, rytmisk juledekorasjon i videoen da.

2. Cyndi Lauper - Christmas Conga

Sleng sammen sydenlandsk stemning, 80-tallet på sitt verste og julestemning. Denne blandingen gir en cocktail som gjør deg kvalm og svett.

1. Los del rio - Macarena Christmas

Verdens mest irriterende låt «Macarena» fra 1993 ble noen hakk mer irriterende tre år senere, med en julemedley mikset inn i med den syke dansejingelen. En festlig låt laget spesifikt for å melke det sinnssyke singelmarkedet på midten av nittitallet.

Se også: Verdens dårligste musikkvideoer

Se flere godbiter på waschera.no