Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Derek Shepherd slutter

Til tross for heftige protester fra kollegaene har «McDreamy» fått nok.

I lenger tid har Izzie oppført seg merkelig. Ikke bare har hun hatt et forhold til sin døde kjæreste, Denny, den siste tiden har hun også innsett at noe er fryktelig galt.

Jobber hardt med «Pasient X»

Turnuskandidatene hennes jobber hardt for å finne ut hva som feiler «Pasient X». De aner ingenting om at pasientjournalen de har foran seg faktisk er Izzies egen, men etter å ha blitt pisket av Izzie for å løse gåten avdekker de til slutt noe veldig urovekkende.

Derek kaster inn håndkleet

Helt siden Derek mistet en gravid kvinne og hennes barn på operasjonsbordet har han oppført seg som en resignert mann. Meredith nekter ham å gi opp, men klarer ikke å forhindre at Derek går inn i en dyp depresjon.

Når han i tillegg får vite at han i løpet av karrieren har mistet flere pasienter enn han har reddet, bestemmer han seg for å slutte.

Les også: Her er «Grey's Anatomy»-tabbene
Les også: Dette visste du ikke om «Grey's Anatomy»

Tar en kjemperisk

I mellomtiden fortsetter krangelen mellom Bailey og Webber. Webber nekter å miste Bailey til barneavdelingen, og skyr ingen midler for å vise Bailey sin avsky. Nå har han sluttet å snakke med henne. Baily vet forøvrig råd og velger en ganske risikabel måte på å få sjefen i tale.

Se «Grey's Anatomy» på TV 2 tirsdager klokken 21.40.

Se fortsettelsen på nett

Dersom du ikke klarer vente på den spennende fortsettelsen kan du se neste ukes episode på TV 2 Sumo allerede etter tirsdagens TV-sendte episode.

TV 2 Sumo, vår web-TV, er en abonnementstjeneste, les mer om abonnement og priser her.

Her kan du se «Grey's Anatomy» på nett.