Pato jubler sammen med Ronaldinho og Marco Borriello (Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP)
Pato jubler sammen med Ronaldinho og Marco Borriello (Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP)

Se Milan-stjernene senke Sampdoria

Ronaldinho hadde to målgivende. Borriello, Seedorf og Pato fant nettmaskene.

Etter en noe middels sesongstart, har Milan den siste tiden virkelig vist storform. Lørdag var det Sampdoria som fikk unngjelde for brasilianske Ronaldinhos målgivende involveringer.

Kampen var avgjort allerede halvveis i første omgang. To minutter inn i kampen sørget Milan-spiss Marco Borriello for å heade inn 1-0 til hjemmelaget etter et flott innlegg av Ronaldinho.

I det 21. minutt var brasilianeren igjen på ferde på høyrekanten i et tremannsangrep og ga midtbanespiller Clarence Seedorf muligheten til å øke til 2-0. Alexandre Pato headet inn kampens tredje og siste mål to minutter senere.

Trener Leonardo har med lørdagens seier koblet grep om annenplassen i serie A med sine 31 poeng. Fortsatt ligger Inter suverent på topp.

For Sampdoria har den siste uken var dramatisk. Forrige helg ble laget slått av byrivalen Genoa og i midtuken ble det tap mot Livorno i den italienske cupen. For kort tid siden kjempet laget helt i toppen etter en sterk sesongstart, men etter lørdagens tap ligger klubben på femteplass. (©NTB)