Sekunddrama da Danmark slo Tyskland

De tyske håndbaljentene kunne fått med seg uavgjort mot Danmark, men traff stolpen i siste sekund.

De danske håndballjentene jublet ekstatisk etter å ha slått Tyskland i deres første kamp i VM gruppe A.

Tyskland - Danmark: 26-27 Det ble dramatisk da Tyskland møtte Danmark i gruppe A i håndball-VM i Kina. De danske jentene var gode i første omgang og tok med seg en imponerende 15-10-ledelse til pause. De siste 30 minuttene satte Tyskland inn et ekstra gir og spiste opp Danmarks femmålsledelse. Åtte minutter før slutt ledet tyskerne 26-23. Med tre minutter igjen av kampen hadde ledelsen skrumpet til 26-