Camilla Herrem (t.h) og pappa Carl Otto etter etter at Norge vant 34 19 over Japan under håndball VM i Kina i Suzhou lørdag. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Camilla Herrem (t.h) og pappa Carl Otto etter etter at Norge vant 34 19 over Japan under håndball VM i Kina i Suzhou lørdag. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Sto syv timer på toget - men fikk belønning

Camilla Herrem ga pappa Carl Otto Herrem belønning i form av scoringsfest etter at han hadde stått syv timer på toget.

Carl Otto Herrem var ekstra glad etterå ha sett datteren Camilla Herrem og hennes norske lagkamerater ta en komfortabel seier mot Japan.

- Det er så kjekt å se han igjen. Jeg fikk melding av han og tenkte bare stakkars han. Hehe, han burde ha sånn reiser-alene-skilt, ler Camilla Herrem til TV 2 Sporten.

Billett til Xuzhou, ikke Suzhou
Hun har akkurat truffet igjen pappa Carl Otto etter at han har stått nesten syv timer på tog for å rekke åpningskampen.

Les også: Herrem reddet av toget

- Jeg er ikke så god på nettet må jeg innrømme. Jeg trodde jeg skrev inn og kjøpte en billett til Suzhou, men det viste seg å være Xuzhou isteden. Og da jeg spurte på flyplassen der lo de av meg og sa jeg var 50 mil fra der jeg egentlig skulle vært, forteller pappa Herrem.

Det gikk ikke flere fly den kvelden, så han hoppet på et tog for å nå kampen til datteren.

- Det var bare ståplasser igjen på det toget, men jeg måtte bare ta det for å rekke kampen. Så jeg sto i nesten syv timer i natt. Jeg er i hvert fall sterkere i beina enn jeg trodde!

Fikk belønning
Men det var vel verdt strevet, mener han. For datteren, Camilla Herrem, fant virkelig scoringsformen mot Japan i Norges VM-åpningskamp.

- Det var en herlig kamp og veldig gøy at Camilla scoret syv. Jeg tror ikke hun har gjort det før i en mesterskapskamp for Norge, fortsetter han.

Camilla selv var fornøyd med både faren og seg selv etter kampen,

- Jeg har blitt sikrere nå. I fjor håpet jeg bare mest på å få spilletid, men i år er jeg mer sikker og tør å stole på meg selv. Jeg er ingen ypling lenger, og det er deilig, sier Camilla Herrem.

Camilla Herrem (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Camilla Herrem (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)