Kjell Jonevret (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Kjell Jonevret (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Jonevret på RBK-besøk

Men avviser at han er aktuell for trønderne.

Ålesund/Trondheim(TV 2 Sporten): - Ja, jeg var i Trondheim på besøk på tirsdag, men besøket var av helt privat karakter, sier Molde-trener Kjell Jonevret til TV 2 Sporten.

- Men skjønner du at ryktene begynner å gå når du plutselig dukker opp i Trondheim samtidig som Rosenborg er på trenerjakt?

- Tja, jeg har jo vært i Manchester i en uke nå, men det er jo ingen som har spurt meg om jeg er aktuell for dem, svarer den svenske treneren lurt.

Kjell Jonevret har hatt stor suksess med Molde og førte laget til sølvmedalje ti Tippeligaen og til cupfinale i årets sesong.

BLI MED PÅ MINFOTBALL: 35.000 medlemmer nå

- Svensker stikker bare av
Når 47-åringen i tillegg er Erik Hamrèns gode venn og tidligere elev er det kanskje ikke unaturlig at Rosenborg vil prøve å sjekke ut hvordan han stiller seg til en trenerjobb. Men selv avviser Jonevret at det har vært kontakt.

- Jeg har i alle fall ikke hørt noe fra Rosenborg, sier Jonevret.

- Hvordan vil du stille deg dersom det kommer en henvendelse?

- Det er ikke et tema for meg. Jeg trives kjempegodt i Molde, det er derfor jeg har fornyet kontrakten min. Og det er godt å vite at jeg er i en klubb som er villig til å satse på meg. Jeg har planer om å være her i to nye år, sier han.

Før han legger til:

- Rosenborg har vel ikke tenkt å ansette en ny svenske? De stikker jo bare av!