Øyenvitner snakker ut om Wood

Øyenvitner hevder at Ronnie Wood (62) tok kvelertak på sin unge kjæreste Ekaterina Ivanova, og at han også skal ha fiket til henne og dratt henne av gårde etter håret.

Det er den britiske avisen Daily Mail som skriver dette om episoden onsdag kveld, som endte med at Ronnie Wood ble arrestert og må møte i retten i januar. Det var beboere i byen Claygate i Surrey som hørte skriking og roping, og først trodde det bare var to mennesker som kranglet.

– Men skrikingen fortsatte og fortsatte, så jeg gikk ut i gaten. Da så jeg denne mannen som slepte en kvinne ned veien. Hun lå først på gaten foran en butikk og han tårnet over henne og skrek. Han var virkelig rasende, sier Phillip Legge til avisen.

Deretter kjempet paret videre. Mannen skal ha tatt tak i henne, og ifølge øyenvitnet trykket kvinnen opp mot en vegg og tilsynelatende tatt tak rundt halsen hennes. Legge, som ikke gjenkjente Rolling Stones-gitaristen som nylig leide seg hus i byen, ropte til mannen – som da gikk unna.

– Hun var i en forferdelig tilstand, sier Legge, som sammen med kona hjalp kvinnen inn i sitt eget hus og tilkalte politiet. Ivanova skal ha ringt til sin eldre kjæreste gjentatte ganger, og fortalte at de hadde vært på restaurant og kranglet. Hun ville heller ikke politianmelde ham, skriver Daily Mail. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2