Jan Erik KJær
Jan Erik KJær

- Jan Erik har brutt avtalen

Mener TV-bonden ikke burde fått kjæreste nå.

«God kveld Norge» skrev i går at Jan Erik Kjær har fått seg kjæreste utenom innspillingen av «Jakten på kjærligheten».

Det får Jan Eriks frier Håvard Jarstad til å reagere. Han mener TV-bonden har brutt avtalen med TV 2 om å ikke finne seg kjæreste før programmet er ferdig på TV.

- Jan Erik har brutt avtalen, det har han gjort. For meg spiller det ingen rolle, men jeg ville nok følt på det selv hvis jeg hadde fått meg kjæreste mens programmet ennå gikk på TV. Jeg synes det er rart at han gjør det og det forundrer meg litt, sier frieren til «God kveld Norge».

En del av avtalen

Håvard understreker at han personlig ikke har problemer med at Jan Erik har funnet kjærligheten, men han er overrasket over tidspunktet. I forrige episode av den populære serien så vi at bonden valgte å trekke seg fra reisedelen av programmet og stemte likegodt hjem begge frierne sine.

- Som type virker Jan Erik ordentlig og som en som ikke vil gjøre sånne ting. Hvis ikke det er en av de andre frierne som har kommet tilbake da, sier han.

Selv har han holdt seg til TV 2-kontrakten og ikke datet mens programmet har rullet og gått på TV.

- Det er stille og rolig på datefronten for min del. Kanskje det tar seg opp nå som alt på TV er over. Jeg har ikke gjort noen fremstøt, det var en del av avtalen, poengterer han.

Hadde ikke kjemi

Men til tross for at Håvard mener forholdet kommer på feil tidspunkt ønsker han Jan Erik lykke til med kjærligheten.

- Jeg synes det er fint for Jan Erik at han har funnet kjærligheten på vanlig vis. Jeg tror han ser etter en selvstendig fyr og ikke ei gardskjerring. Mer en som har sitt eget liv. For min del var det den berømmelige kjemien som ikke var der. Jeg likte Jan Erik som menneske, men ikke noe mer enn det. Settingen med å gjøre dette på TV var også vanskelig, innrømmer han.

- Tror du Jan Erik hadde møtt kjæresten mens TV-innspillingen ennå pågikk?

- Så langt har jeg ikke spekulert. Men nei, det tror jeg ikke. Nå liker jeg å være naiv også da, jeg tror alltid det beste om folk.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)