Rolling Stones
Rolling Stones

Rockestjerne mistenkt for overgrep

Rolling Stones-medlem angrep 41-år yngre kjæreste.

Rolling Stones-medlem Ronnie Wood er arrestert, mistenkt for overgrep. Det melder nyhetsbyrået AP.

Angrep kjæresten

En talsperson for Rolling Stones-rockeren forteller at han ble arrestert etter angivelig å ha angrepet kjæresten sin, 21-år gamle Ekaterina Ivanova. Arrestasjonen fant sted i Sør-England.

David Rigg, Woods talsmann, sier den 62-årige gitaristen ble arrestert i området Claygate, sør for London, onsdag.

Rigg kan bekrefte at tre personer ble pågrepet og at alle har blitt løslatt av politiet etter kausjon, men vil ikke si noe mer om saken.

Turbulent forhold

Rockestjernen og hans unge kjæreste har vært sammen i drøye to år. Men den russiske 21-åringen synes ikke jetset-livet til superstjernen er bare positivt. I alle fall ikke alle problemene som følger med hans tøffe livsstil.

- Jeg er alltid utslitt. Vi må alltid gå et eller annet sted, eller møte noen. Det er Ronnies Anonyme Alkoholiker-møter, og så når du kommer hjem ringer telefonen, og så må du lufte hunden. Det er rett og slett ganske slitsomt. Vi får ikke så mye tid sammen som jeg hadde håpet på. Det er alltid noen andre der, sa hun i januar i år ifølge NTB.

Preger kjæresten

Ivanova, som skapte oppstuss da hun dro til Irland med Wood i juli i fjor, har tidligere innrømmet at det offentlige bråket rundt deres romanse vil prege henne livet ut.

- Jeg ville bare ha det moro. Det har virkelig gått inn på meg. Det har satt varige spor. Jeg er redd for å gjøre noe som helst. Alle snakker om meg som om jeg ikke hadde følelser. Jeg er syk av å føle meg som et offer, sa hun til magasinet Grazia.

På avvenning

Ronnie Wood, som tidligere i år skrev seg inn for avvenning for å kjempe mot sin alkoholavhengighet etter å ha reist fra Irland, brøt all kontakt med sin kone Jo som han var gift med i 23 år.

Ronnie Wood og Ekaterina Ivanova bor sammen i et hus nord i London.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)