Håvard tvedten
Håvard tvedten

- Nå begynner jeg å få teken på bleieskift

Håndball-esset Håvard Tvedten om papparollen.

Håndballstjernen Håvard Tvedten og TV 2-anker Guro Fostervold ble i begynnelsen av november foreldre til lille Luka Tobias.

Stolt pappa

Håvard, som til daglig spiller håndball i spanske Pevafersa Valladolid og på det norske landslaget, skrev følgende melding på sin hjemmeside da gutten ble født.

«I dag kom endelig Luka Tobias til verden. Kl. 14.55 i dag fikk jeg og Guro en nydelig gutt. Han var 4210 gram og 52cm lang. Alt står supert til med både mammaen og den lille skatten. Hilsen stolt pappa.»

Synger barnesanger

Nå, en måned senere, er håndballproffen og mamma Guro kommet mer inn i foreldrerollen.

«Det er travelt å være småbarnspappa. Derfor har oppdateringen på siden min den siste måneden vært relativt laber. Men nå begynner jeg å få teken på barnesanger og bleieskift, så jeg skal gjøre alt for å holde dere oppdatert,»skriver håndballstjernen på bloggen.

Begivenhetsrikt år

2009 har vært veldig begivenhetsrikt for det populære paret. Det var «God kveld Norge» som i mai kunne bringe den hyggelige nyheten om at Guro var gravid. Guro og Håvard giftet seg i sommer i vakre omgivelser på en liten øy utenfor Guros hjemby Molde.

Paret, som møtte hverandre under et Tunisia VM i 2005 da Guro var reporter for TV 2 og Håvard spiller, sa ja til hverandre i en 800-år gammel middelalderkirke på Veøy utenfor Molde. Steinkirken er omkranset av en staselig prestegård fra 1700-tallet.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)