SKJÆR I SJØEN: Etter å ha rasert gangen i huset, flytter Elin Woods nå til Sverige.
SKJÆR I SJØEN: Etter å ha rasert gangen i huset, flytter Elin Woods nå til Sverige.

Tiger hetses av egne fans

«Dine barns far er nå et utro avskum».

Tiger Woods gikk i går ut og beklaget overfor sin familie.

«Jeg har skuffet min familie og jeg angrer mine synder av hele mitt hjerte. Jeg har ikke vært tro mot mine verdier og utvist den oppførselen familien min har fortjent.», skrev han.

Les mer: Hele Woods' beklagelsesbrev

- Var utro

Han går ikke direkte inn på hva han beklager i brevet, men servitøren Jaimee Grubbs (24) sa i onsdagens utgave av US Weekly magazine hun har ligget med tobarnsfaren hele 20 ganger, og at de har sendt 300 flørtete tekstmeldinger til hverandre. Hun fastholder at hun kan bevise dette. Også nattklubbvenninnen Rachel Uchtil, og en tredje, ikke navngitt kvinne, påstår å ha hatt omgang med Woods.

Fansen vender seg mot ham

Nå har også hans egne fans vendt seg mot golfstjernen. På hans hjemmeside har det haglet inn med kommentarer fra skuffede fans.

«Kjære Tiger, jeg vil uttrykke min skuffelse for deg som person», «den eneste grunnen til at du unnskylder, må være press fra sponsorene dine. Dersom ikke media hadde funnet ut av dette, hadde du fortsatt vært utro mot din kone, Elin», «Jeg håper Elin tar med seg dine to nydelige barn, og slår seg med en trofast revisor, som kan ta seg av pengene hun får fra deg i skilsmissen», er blant de siste innleggene som har kommet inn.

Total har over 10.000 innlegg blitt lagt inn på nettsiden.

- Elin bør dra

Fansen er ikke i tvil, mange mener nå at Elin bør pakke sine saker og dra fra golfstjernen.

«Elin bør dra fra Tiger. Jeg er absolutt ikke noen fan av han lengre. Dette er forkastelig. Du har barn, Tiger. Deres far er nå utro avskum. At du er multimilliardær betyr ingenting nå.», skriver en.

- Vil gjøre det igjen

Andre skriver at de tror Tiger vil gjøre det samme igjen. «En gang utro, alltid utro», melder en fan.

«Du har behandlet din nydelige kone og dine barn skamløst. Du er en utro løgner. Jeg kommer aldri igjen til å kjøpe produktene du fronter, og vil ikke la mine barn se opp til deg mer», skriver en person.

Woods får også noe støtte, og ønskes lykke til med å rydde opp, men må nok konstatere at han har mistet en del fans på skandalene.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)