Wendt (Foto: Jens Noergaard Larsen/EPA)
Wendt (Foto: Jens Noergaard Larsen/EPA)

Spill FCK på oddsen

Oddstips til Europaligaen og kveldens hockeyrunde her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 3. desember, frist kl. 18.25:
70 Stjernen - Sparta Sarpsborg B 1,90
96 FC København - CFR Cluj H 1,70

Totalodds: 3,23

Gjestene flere hakk sterkere
Get-ligaen. Det er duket for nytt Østfold-derby bare to dager etter Sparta vant 8-2 i det omvendte møtet. Mesterskapskandidatene fra Sarpsborg avgjorde i realiteten før første periode var over, og etterlot ingen tvil om hvem som er best i fylket. For Stjernen sliter viktige Juntti (f) med skade i tillegg til spillerne som har vært ute en stund. Gjestene har få problemer.

Det unge Stjernen-mannskapet har vist at de kan matche hvem som helst på en god dag, men normalt blir de noen nummer for små mot dagens motstander. Vi tester 1,90 for ny favorittseier mellom erkerivalene.

Stoler på Ståle
Europa League. Lite er avgjort i gruppe K, som toppes av PSV med åtte poeng. FCK skal til Tsjekkia om to uker, hvor kampen mot Sparta Praha trolig blir avgjørende for andreplassen. I den danske serien har FCK fire poeng opp til OB, som også er motstander når den siste Superliga-runden på tre måneder spilles til helgen. Spissen Santin rekker trolig ikke tilbake fra skade i tide.

Cluj må vinne denne kampen og ta minst ett poeng mot PSV i siste kamp for å ha noen mulighet til å gå videre. I den hjemlige serien kjemper de i toppen, men har bare vunnet to ganger på syv forsøk borte. Midtbaneduoen Mara og Muresan soner karantene.

Det ble 2-0 til rumenerne da lagene møttes tilbake i september. På dansk jord er styrkeforholdet snudd og Ståle Solbakkens menn skal ha en god mulighet til å revansjere seg til 1,70 ganger pengene.

Vurdert av Magnus Wattne