«MOTEMUST»: En kul veske er et viktig tilbehør til årets festantrekk.
«MOTEMUST»: En kul veske er et viktig tilbehør til årets festantrekk.

Finner du ikke frem i veskejungelen?

Til julens fester kan du velge mellom alt fra paljetter til dyreprint. Sjekk veskeguiden!

En lekker veske er et «must» i partysesongen. Foruten at vesken skal inneholde alt du trenger i løpet av kvelden, bør den også passe til antrekket. Årets fineste partyvesker finnes i alle farger og fasonger, bare ta en titt på bildene nedenfor.

Les også: Luksusvesker som alle har råd til

For den romantiske

Pynt opp et enkelt antrekk med en romantisk og søt veske. Puddertoner er aktuelt som aldri før, og vil følge oss langt utover våren. Velg gjerne en veske som understreker ditt romantiske uttrykk. Men ikke overdriv slik at det hele blir for rosa og sukkersøtt.

SØT: Pynt opp antrekket med en puddrsøt vekse. Veske med gull-lenke
  fra «Gina Tricot» (199 kr) og rosa clutch veske fra «Asos.com» (597 kr).
SØT: Pynt opp antrekket med en puddrsøt vekse. Veske med gull-lenke fra «Gina Tricot» (199 kr) og rosa clutch veske fra «Asos.com» (597 kr).

Går du for «den lille sorte» denne vinteren, kan du fint bryte opp antrekket med en romantisk veske og løse krøller i håret.

Rock opp antrekket

Dyreprint, nagler og sort skinn er fortsatt veldig trendy, og dette gjelder også på vesker. Denne vinteren kan du fint velge en partyveske med tydelige detaljer som rocker opp antrekket.

ROCK`N ROLL: Pynt opp partyantrekket med nagler og rocka dyreprint.
  Sort nagleveske fra «Gina Tricot» (149 kr) og Zebra veske fra «Topshop»
  (300 kr).
ROCK`N ROLL: Pynt opp partyantrekket med nagler og rocka dyreprint. Sort nagleveske fra «Gina Tricot» (149 kr) og Zebra veske fra «Topshop» (300 kr).

Se også: Slik rocker du opp garderoben

Plass til litt ekstra

Skal du tilbringe en lang kveld ute, kan det være greit å ha med seg litt ekstra i vesken. Et par flate sko, strømpebukse i tilfelle du skulle være uheldig, en tynn genser og sminke. Du kan fint få plass til alt dette dersom du velger en litt større partyveske.

EKSTRA PLASS: Du kan fint velge en partyveske som rommer litt
  ekstra. Grå veske med gull-lenke fra «Friis og Company» (449 kr) og sort
  veske fra «H&M» (179 kr)
EKSTRA PLASS: Du kan fint velge en partyveske som rommer litt ekstra. Grå veske med gull-lenke fra «Friis og Company» (449 kr) og sort veske fra «H&M» (179 kr)

Velg gjerne en veske med gull eller sølvlenker for et mer galmourøst preg.

Den klassiske

Den klassiske og elegante stilen passer på enhver fest, og er alltid en sikker vinner. Velg en klassisk clutch på årets julefest og kombiner den gjerne med «den lille sorte» og knallrøde lepper.

EN VINNER: Den klassiske clutchen passer til det meste. Sort
  veske med fjær fra «Bianco» (190 kr) og veske med gulldetaljer fra «Accessorize»
  (519 kr).
EN VINNER: Den klassiske clutchen passer til det meste. Sort veske med fjær fra «Bianco» (190 kr) og veske med gulldetaljer fra «Accessorize» (519 kr).

Fargerike paljetter

Vil du sette vesken din i sentrum, kan du velge en variant med knallfargede paljetter. De skinnende paljettene passer perfekt på fest og vil garantert «freshe» opp antrekket.

PARTYKLAR: En fargerik paljettveske vil få deg til å skinne
  på årets fest. Blå paljettveske fra «Bianco» (150 kr) og fargerik paljettveske
  fra «Asos.com» (379 kr).
PARTYKLAR: En fargerik paljettveske vil få deg til å skinne på årets fest. Blå paljettveske fra «Bianco» (150 kr) og fargerik paljettveske fra «Asos.com» (379 kr).

Ikke vær redd for å bruke sterke farger også på vinteren. Farger som blått, sjokkrosa og rødt kan du fint bruke på årets julefest.

Se også: Dette er skjønnhetsformelen

Se flere godbiter på waschera.no