tiger1 (Foto: SHAUN BEST, © MSF)
tiger1 (Foto: SHAUN BEST, © MSF)

Tiger Woods beklager «sine synder»

Kom med offentlig beklagelse til familien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge nyhetsbyrået AP skal golfeneren Tiger Woods ha beklaget overfor familien at han har sviktet dem. I tillegg angrer han «sine synder».

I uttalelsen skriver han blant annet:

«Jeg har skuffet familien min og angrer mine synder av hele mitt hjerte. Jeg har ikke vært sann mot mine egne verdier og den oppførsel som min familie fortjener. Jeg er ikke feilfri og jeg er langt fra perfekt. Jeg håndterer min oppførsel og personlige svakhet bak lukkede dører sammen med min familie. Disse følelsene bør bli delt av oss alene.»

Les hele uttalelsen her (ekstern side).

Les en oversatt versjon av brevet her.

Spekulasjoner

Woods har vært i hardt vær de siste dagene, etter at han fredag kveld kolliderte bilen i et tre like utenfor huset sitt i Orlando.

Ulykken har fått medier over hele verden til å fråtse i spekulasjoner.

Flere nettsteder har blant annet skrevet at Woods krasjet fordi hans svenske kone jaget ham med en golfkølle. Angivelig var kona rasende over utroskapsrykter som svirret om ektemannen og nattklubb-vertinnen Rachel Uchtil.

Påstår å ha bevis

Onsdag gjorde servitøren Jaimee Grubbs (24) vondt verre da hun i US Weekly magazine hevdet hun har ligget med tobarnsfaren hele 20 ganger, og at de har sendt 300 flørtete tekstmeldinger til hverandre. Hun fastholder at hun kan bevise dette.

Woods har hele tiden benektet at kona Elin Nordegren forårsaket ulykken.

Roser kona

«Min kone Elin handlet på modig vis da hun så at jeg var skadd og i trøbbel. Hun var den første som hjalp meg. Alle andre påstander er falske,» skriver Woods på sin egen hjemmeside.

Woods ble siktet for uaktsom kjøring, og får en bot på i underkant av 1000 kroner for forholdet. Han har nektet å snakke med politiet etter ulykken.