Jose Mourinho og Alex Ferguson (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)
Jose Mourinho og Alex Ferguson (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)

- Mourinho blir Fergusons etterfølger

Inter-trener Jose Mourinho utpekes nok en gang til Sir Alex Fergusons etterfølger i Manchester United.

Sir Alex Ferguson og Jose Mourinho var store rivaler da portugiseren var manager i Chelsea.

LES OGSÅ: Her er Fergusons januarønsker

- Han erstatter Ferguson
Men nå hevder engelske medier at Mourinho seiler opp som den heteste kandidaten til å erstatte Sir Alex Ferguson som manager i Manchester United.

Daily Mail melder at det allerede finnes en avtale som innebærer at Jose Mourinho vender tilbake til Premier League når Sir Alex Ferguson sier «nok er nok».

Ferguson har tidligere uttalt at han vil bli værende på Old Trafford så lenge helsen tillater det, men Daily Mail hevder at skotten vil trekke seg i løpet av de neste to eller tre årene.

GJESP....: Mourinho ble underholdt av lettkledde damer - men
  så ut som han helst ville sove. (Foto: Stringer/Italy/REUTERS)
GJESP....: Mourinho ble underholdt av lettkledde damer - men så ut som han helst ville sove. (Foto: Stringer/Italy/REUTERS)

Troféer på rekke og rad
Ferguson har vært manager i Manchester United siden 1986. Han har vunnet 12 Premier League-gull, fem FA-cuptroféer, Mesterligaen to ganger og en rekke andre titler i løpet av sine 23 år på Old Trafford.

Mourinho ledet Chelsea til klubbens første gull på 50 år da han var manager fra 2004 til 2007. På merittlisten kan Mourinho også skryte av Mesterliga-tittelen med Porto og Serie A-gull med Inter.

Inters trener har den siste tiden fått mye pepper i italienske medier på grunn av klubbens svake innsats i Mesterligaen. Mourinho har ved flere anledninger uttalt at han ønsker å trene en klubb i Premier League igjen.