kjend
kjend

Kjendiser løy om Grand Prix etter e-post fra NRK-sjef

Nektet for at de skulle være med i musikkonkurransen.

Flere Grand Prix-kjendiser valgte å lyve om sin deltakelse i Melodi Grand Prix etter at prosjektleder for Melodi Grand Prix, Leif Åge Reme sendte ut en e-post, skriver VG.

Mira avkreftet

«Det er dog fryktelig viktig at dette forblir spekulasjoner, og for å få til det må ingen av oss, artister, management, NRK, Dinamo eller andre involverte, på noe tidspunkt bekrefte noe deltakelse før vi er enige og at vi offisielt går ut med informasjonen. Enn så lenge skal jeg messe mitt mantra om at NRK på dette tidspunkt ikke kommer til å bekrefte eller avkrefte noe som helst når de ringer. Dere må gjerne svare omtrent slik Mira gjorde i dagens VG. Alt annet enn å bekrefte for å si det slik», skrev han i e-posten, ifølge avisen.

I intervjuet med Mira som han henviser til nektet hun for at hun skulle være med i konkurransen, og sa at hun «ikke engang hadde tenkt på det».

- Jeg har ikke bedt Grand Prix-artister om å lyve. Men jeg har skrevet den mailen, og hvis det oppfattes som at jeg har oppfordret dem til å lyve, så må jeg bare beklage det, sier Leif Åge Reme til VG.

- Uting

Lene Alexandra Øien, Mariann Thomassen og Mira Craig nektet alle for at de skulle være med i konkurransen.

Generalsekretær i Norsk presseforbund, Per Edgar Kokkvoll uttaler til VG at han mener det er en uting at folk lyver til pressen.

- Den eneste unnskyldningen for å lyve er for eksempel hvis en finansminister må ta hensyn til rikets sikkerhet, eller det gjelder særlige private henvendelser, sier han til VG.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)