clas og lisa jakten på kjærligheten (Foto: Beate Sneve Larsen)
clas og lisa jakten på kjærligheten (Foto: Beate Sneve Larsen)

Lisa hadde ikke følelser for Jakten-Clas

Da Lisa Omtved forlot gården til Clas Kvisler med godt humør. Se eksklusiv video.

Clas Kvisler ble forelsket i Ann-Marie allerede første dagen på gården, og for å ikke dra det ut for lenge, bestemte Clas seg for å ta en prat med begge jentene tidlig på dagen, i stedet for å vente med et valg.

- Jeg har ikke funnet noen kjærlighetsfølelser for deg, sier Clas til Lisa.

Les også: - Jeg har funnet kjærligheten

Les også:«Jakten»-bonde dumpet begge homobeilerne

Det beste som kunne skjedd

Selv om Lisa tidligere har hatt litt følelser for bonden, har hun de siste dagene ikke klart å føle noe ekstra for Clas. Derfor er hun bare glad for utfallet av samtalen de to hadde.

- Det er det beste som kunne skje. Det hadde vært dumt om vi begge skulle reist her i fra og så skulle han sittet igjen her uten å få noe ut av det, så det er jo helt fantastisk. Når jeg kom ut og så at de satt på trappa og holdt rundt hverandre, sola skinte, ja da kunne det ikke vært bedre.

Glad på Clas’ vegner

Lisa reiser fra gården i Skiptvet med godt humør, og er bare glad på bondens vegner.

- Hadde jeg vært kjempeforelsket i Clas og hadd masse romantiske følelser for han, så hadde jeg kanskje dratt her i fra med knust hjerte eller med mange følelser, men i og med at jeg før samtalen jeg hadde med Clas, har fortalt at jeg ikke har sånne følelser for ham, så er det jo mye lettere å glede seg på andres vegne. Jeg er ikke såret på noen som helst måte selv.

Les også: Vil at Clas skal gi han søskenbarn

Les også:«Jakten»frier ble eksosrype på date

Vil date videre

Men selv om Lisas kjærlighets-jakt endte med dårlige resultater i «Jakten på kjærligheten», fortviler hun ikke. Nå vil hun date på vanlig måte igjen.

- Kanskje man så smått skal begynne med litt normal dating igjen da, med en kaffe eller en pils. Jeg har fortsatt et ønske om å finne meg en kjæreste.

Les alt om «Jakten på kjærligheten» på programmets egen hjemmeside.