Rafael Marquez  (Foto: MANU FERNANDEZ/AP)
Rafael Marquez (Foto: MANU FERNANDEZ/AP)

Ny kontrakt for Rafael Marquez

Barcelona-spilleren blir værende i klubben frem til 2012.

Barcelonas meksikanske midtstopper Rafael Marquez har blitt enig med klubben om en ny kontrakt som strekker seg ut 2012-sesongen. Det melder den spanske storklubben på sine offisielle nettsider.

- Jeg er lykkelig over å ha fornyet min kontrakt med klubben hvor jeg føler meg elsket, sier han til fcbarcelona.com.

Det har blitt stilt spørsmål om 30-åringens fremtid i klubben etter at spilletiden hans har minsket det siste året. Marquez har også vært plaget av skader, men nå håper han at den nye kontrakten vil gi ham inspirasjon til å finne tilbake til toppformen.

- Jeg må gjenoppdage min beste form for å ha muligheten til å spille meg tilbake til startoppstillingen. Selv om det er tøff konkurranse tror jeg fortsatt at jeg har gode muligheter til å bli et førstevalg igjen, sier Marquez.

Barcelonas president Joan Laporta var lettet over å ha fått signaturen til Marquez.

- Han er en mann som alltid har hatt den rette innstillingen og har vist stor respekt for klubben. Jeg synes han er en av de største forsvarsspillerne i FC Barcelonas historie, skryter Laporta.

PS: Klubben melder samtidig om at den argentinske midtstopperen Gabriel Milito er friskmeldt for spill etter å ha vært ute hele forrige sesong med en kneskade.