En mann er fortsatt savnet etter at et bolighus på Åmli i Valle brant ned natt til søndag. (Foto: Ole Birger Lien/Setesdølen)
En mann er fortsatt savnet etter at et bolighus på Åmli i Valle brant ned natt til søndag. (Foto: Ole Birger Lien/Setesdølen)

Hund skal finne savnet etter brann

En mann er fortsatt savnet etter brannen i Setesdal natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet vil bruke hund i jakten på en mann som er savnet etter en brann i Valle i Setesdal. En person er funnet omkommet mens en annen mann fortsatt er savnet.

Søndag morgen ved 0630-tiden fikk politiet melding om at et hus i Åmli i Valle i Setesdal sto i full fyr. Da brannvesenet kom til stedet var huset overtent.

Bruker hund i letingen

Det skal ha vært to menn i 60-årene i huset da brannen startet. Den ene av dem ble funnet etter realtivt kort tid, men den andre er foreløpig ikke funnet. Huset er brent ned til grunnen og politiet vil nå bruke hund i jakten på den savnede.

- Vi vil rekvirere hund fra Oslo i morgen dersom vi ikke finner ham i dag, sier krimtekniker Gunnstein Kallhovd ved Agder politidistrikt til TV 2.

Kallhovd sier at huset er helt nedbrent og at det derfor kan ta tid før man vet årsaken til brannen.

Var på julebord

Ifølge Agderposten skal de to som oppholdt seg i huset ha vært på julebord lørdag kveld. De to mennene er henholdsvis 60 og 69 år gamle, men hvem som er funnet omkommet og hvem

av dem som fortsatt er savnet er usikkert. Politiet fortsetter sin etterforskning i dag.