Brown støtter seg på familien

Storbritannias statsminister Gordon Brown nekter for at han kaster kontorutstyr i veggene når han blir sint. Familien gir ham trøst, sier han.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i år meldte britiske medier at statsministeren kastet mobiltelefonen sin i veggen når han mistet besinnelsen, noe statsministerens kontor avviste. Lørdag måtte Brown også svare på påstander om at han har kastet rundt på ting, denne gang skrivemaskiner og kopimaskiner.

- Jeg tror ikke vi har skrivemaskiner engang, jeg tror de forsvant for lenge siden. Nei, jeg kaster ikke skrivemaskiner. Det er bare nonsens, svarte han.

Den britiske statsministeren har vært under hardt press som følge av den stadig mer upopulære krigen i Afghanistan og økonomiske nedgangstider. Han sier kona Sarah og deres to barn gjør stresset lettere å leve med.

- Jeg har en fantastisk familie og ei fantastisk kone. Når jeg står opp om morgenen, sier jeg til Sarah: «Vi må takle de utfordringene som kommer.» Hver dag utfordres du på nytt, hver dag blir du satt på prøve. (©NTB)